Om Prima

Våra kunder har valt hemtjänst med hela hjärtat!

För oss på Prima är det viktigt att du som kund får möjlighet att föra fram vad du tycker är viktigt för dig. Vi värnar om dig och vill att dina önskemål ska tillgodoses i största möjliga mån.

Våra undersköterskor och vårdbiträden är kärleksfulla, lyhörda och erfarna. Dessutom lägger vi stor vikt vid rätt kompetens och att man verkligen engagerar sig, och brinner för sitt yrke. Vi tar oss tid för att ditt möte med hemtjänsten ska kännas bra och naturligt. Vi vill att du ska känna glädje och lättnad när vi besöker dig.

God kommunikation med dig och dina anhöriga är något som vi tycker är viktigt, för att få en så bra omvårdnad och känsla som möjligt.

Social aktivering efter dina önskemål är viktigt för oss. Det kan vara allt från en promenad eller en fika på stan till att åka och fiska. Vi vill att du ska ha möjlighet att göra det som du tycker är roligt. Vi håller oss uppdaterade om olika aktiviteter, mötesplatser, evenemang och ser till att du kan ta del av dessa.

Samma personal hela tiden

Integritet, bemötande och personlig kontakt är några av de viktigaste delarna i vår hemtjänst. Vi utser en kontaktpersonal som lär känna just dig lite extra. Det är viktigt att du känner att personkemin fungerar, då det är du som står i fokus. För att du ska känna dig trygg så ser vi till att det är så få olika personal som möjligt som besöker dig.

Samma pris som kommunen

Det kostar lika mycket för dig som brukare oavsett vilket hemtjänstbolag du väljer.  Vi konkurrerar med andra ord
inte om priset, bara om kvalitén! Det är därför vår ständiga
strävan är att vara bäst!

Kontakt

Tveka inte att kontakta oss om
du undrar något